Turbho scooters

Cruisen in de stad, vlot en snel naar het werk of gewoon trendy op weg. Met Thurbho ervaar je de echte hedendaagse vrijheid van een scooter. Mobiel, wendbaar, stylish en budgetvriendelijk. Hun stille 4-taktmotor maakt de Thurbho's tot zuinige en milieuvriendelijke scooters. Een lage emissie doet de rest. Laat je verleiden door het stijlvolle design en zachte snorren van de Thurbho Ride it … Love it! Met een toegewijd team worden de Turbho scooters in de markt gezet. Turbho is namelijk meer dan alleen een scooter. TURBHO is een compleet concept ,ontwikkeld in eigen huis, met een eigen design studio, een compleet uitgerust onderdelenmagazijn, verkoop, klantenservice, aftersales en merchandising.

Uniek is de gratis meegeleverde scooterpas. Hierop worden alle onderhoudsbeurten, fabrieksgarantie en de historie geregistreerd. Hierdoor wordt de scooter ook na aankoop en gebruik waardevaster en zal dat resulteren in een hogere inruilwaarde.
TURBHO dealer
Gunter Brouns Service
Hulst 33
te 3211 Binkom (Lubbeek)
Toonzaal en atelier
Tel 0474 55 49 44
service@gunterbrouns.be

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

15.06 | 17:38

Super leuke dag gehad en mooie tocht gereden ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

...
10.06 | 17:29

de Gunter Brouns rit 2 was weer geweldig!! Organisatie was weeral top !!
Op naar de 3 !!

...
15.05 | 12:58

Top service bij Gunter!! Eindelijk een winkel dat het gevraagde product een Felt fr kan leveren๐Ÿพ en op tijd en met uitleg๐Ÿ‘๐Ÿป TOP !!! een tevreden klant!!

...
05.08 | 19:48

In panne gevallen met tandem op fietsvakantie.Gebeld,ter plaatse ons komen ophalen.Direct vakkundige herstelling met glimlach gebeurd.Spijtig dat het zo ver is!

...
Je vindt deze pagina leuk